Mleko spożywcze 2% w kartonikach
Produkt o wysokiej jakości pod względem wartości odżywczych i czystości mikrobiologicznej. Posiada wszystkie składniki odżywcze mleka, gdyż jest poddawany tylko pasteryzacji. Układ linii technologicznej zapewnia wysoką czystość mikrobiologiczną, dzięki czemu jego trwałość została przedłużona do 7 dni. Mleko pakowane jest w kartoniki.

Maślanka spożywcza naturalna nienormalizowana
Produkt o wyższej zawartości suchej masy, co zwiększa jego wartość odżywczą. Zawiera znaczne ilości cennego białka i prozdrowotnej lecytyny. Powstaje jako produkt towarzyszący procesowi produkcji masła z mleka, które jest każdorazowo badane na rozwodnienie. Dzięki temu nie występuje efekt zafałszowania wodą, a jej wartość odżywcza jest bardzo wysoka. Maślanka nie zawiera konserwantów, a jej trwałość wynosi 10-14 dni.

Twarożek ziarnisty staropolski: naturalny i ze szczypiorkiem oraz twaróg półtłusty
Produkty wysokowartościowe pod względem zawartości białka i tłuszczów. Trwałość tych produktów wynosi 10-14 dni w zależności od rodzaju opakowania. Nie zawierają one konserwantów. Produkcja odbywa się w warunkach wysokiej higieny, dzięki czemu ich jakość pod względem mikrobiologicznym jest bardzo dobra.

Masło
Produkt wysoko kaloryczny zawierający nie mniej niż 82% tłuszczu i nie więcej niż 16% wody. Nie zawiera żadnych konserwantów. Jest to, zatem w pełni naturalny produkt. Dzięki wysokiej jakości mikrobiologicznej posiada trwałość 31 dni. Jego produkcja i sposób pakowania są przez cały czas nadzorowane, tak by zapewnić bezpieczeństwo zdrowotne produktu.

Śmietanka 18% i 30%
Produkt o wysokiej jakości, uzyskiwany po odwirowaniu tłuszczu przy produkcji mleka chudego z mleka surowego będącego w 100% klasy E. Jest to również produkt naturalny niezawierający konserwantów. Ze względu na dużą czystość mikrobiologiczną jej trwałość przedłużono do 10 dni dla śmietanki 18%, a dla śmietanki kremowej 30% do 8 dni. W celu zapobiegania podstoju tłuszczu śmietanka 18% jest homogenizowana. Dodatkowo tuż przed zapakowaniem w opakowanie jednostkowe śmietanka 18% i 30% poddawana jest repasteryzacji, co dodatkowo podnosi jej jakość mikrobiologiczną.

Śmietana ukwaszona 18%
Produkt wysokowartościowy pod względem zawartości białka, tłuszczu i bakterii kwaszących wpływających bardzo pozytywnie na układ trawienny. Jest produktem naturalnym, nie zawiera żadnych konserwantów mających na celu przedłużenie jej trwałości. Długi termin przydatności do spożycia, tj. 10 dni wynika z wysokiej jakości mleka użytego do produkcji i z dobrych warunków higienicznych kontrolowanych podczas procesu produkcyjnego. Ponadto przed ukwaszeniem śmietana poddawana jest homogenizacji i repasteryzacji.

Sery dojrzewające
Sterowanie przebiegiem procesu dojrzewania sera to najtrudniejszy element jego produkcji. Doświadczeni serowarzy doskonale wiedzą, w jaki sposób przeprowadzić ten etap produkcji, tak by smak sera był idealny, zgodny z kanonami definiującymi określony gatunek.

Wyroby sproszkowane
Wyroby o bardzo wysokiej jakości mikrobiologicznej. Czystość produktu uzyskiwana jest dzięki prowadzeniu procesu produkcji w higienicznych warunkach oraz dzięki użyciu surowca najwyższej jakości wykorzystywanego przez zakład do produkcji wyrobów mleczarskich. Zakład produkuje różnego rodzaju wyroby sproszkowane i w zależności od oczekiwań klientów posiada zdolność modyfikacji ich parametrów fizyko-chemicznych.