Lp. Opakowanie jednostkowe g Asortyment Opakowanie zbiorcze kg Termin przydatności do spożycia
1 100 g kostka camembert, cheddar, edamski, gouda, jeziorański, mazurski, smyk, tylżycki, nowy, żuławski, rokpol, pomorski, flisak, czardasz, z papryką, z salami, ze szczypiorkiem, z pieczarką, z szynką, z łososiem, złoty ementaler, staropolski 10 4 miesiące
2 50 g kostka tylżycki, gouda, cheddar, edamski, mazurski, żuławski, z szynką, z łososiem, ze szczypiorkiem, z pieczarką 6 4 miesiące
3 30 g i 50 g kubki Gouda, cheddar, tylżycki, z szynką, z pieczarką 30 g − 4,32
50 g − 2,40
4 miesiące
4 100 g kubek serek topiony tęczowy
− kremowy
− z pieczarką
− z szynką
− papryką
− ze szczypiorkiem
4,8 4 miesiące
5 100 g kremy-baton staropolski, ementalski, z szynką, z papryką, z pieczarką, z koperkiem 6 4 miesiące
6 250 g baton − wędzony toruński
− wędzony toruński z szynką
7 4 miesiące
7 150 g kubek serek twarogowy topiony „Staropolski”
− naturalny
− szczypiorkowy
− paprykowy
− koperkowy
− ziołowy
2,1 2 miesiące


Lp. Asortyment Zawartość tłuszczu Opakowanie pośrednie Opakowanie zbiorcze
Sery topione pakowane w folię aluminiową termozgrzewalną w formie kostki o masie jednostkowej 100 g
1 Cheddar kremowy 60% tłuszczu w suchej masie 10 szt. opakowań jednostkowych o łącznej wadze 1 kg 10 kg
2 Edamski kremowy
3 Gouda kremowy
4 Mazurski kremowy
5 Nowy kremowy
6 Smyk kremowy
7 Tylżycki kremowy
8 Złoty Ementaler kremowy
9 Żuławski kremowy
10 Pomorski Kremowy
11 Rokpol kremowy
12 Flisak kremowy
13 Czardasz kremowy
14 Z koperkiem kremowy
15 Z łososiem kremowy
16 Z pieczarką kremowy
17 Z salami kremowy
18 Z szynką kremowy
19 Ze szczypiorkiem kremowy
20 Staropolski kremowy
21 Camembert tłusty 40% tłuszczu w suchej masie 10 szt. opakowań jednostkowych o łącznej wadze 1 kg 10 kg
22 Cheddar tłusty
23 Edamski tłusty
24 Gouda tłusty
25 Jeziorański tłusty
26 Mazurski tłusty
27 Tylżycki tłusty
28 Żuławski tłusty
29 Z papryką tłusty
Sery topione pakowane w folię aluminiową termozgrzewalną w formie kostki o masie jednostkowej 50 g
30 Tylżycki kremowy 60% tłuszczu w suchej masie 20 szt. opakowań jednostkowych o łącznej wadze 1 kg 6 kg
31 Gouda kremowa
32 Cheddar kremowy
33 Mazurski kremowy
34 Żuławski kremowy
35 Edamski kremowy
36 Z szynką kremowy
37 Z łososiem kremowy
38 Z pieczarką kremowy
39 Ze szczypiorem kremowy
Sery topione „Tęczowe” pakowane w kubki z folii PP zamknięte platynką i zabezpieczone wieczkiem o masie jednostkowej 100 g
40 Kremowy 60% tłuszczu w suchej masie   2,4 kg
41 Z papryką
42 Ze szczypiorkiem
43 Z szynką
Sery topione pakowane w kubki z folii PS zgrzewane folią aluminiową o masie jednostkowej 50 g lub 30 g
44 Cheddar kremowy 60% tłuszczu w suchej masie   − 2,4 kg dla kubka 50 g
- 2,16 i/lub 4,32 kg dla kubka 30 g
45 Gouda kremowy
46 Tylżycki kremowy
47 Z pieczarką kremowy
48 Z szynką kremowy
Sery topione pakowane w osłonkę barierową w formie batonu zamkniętego klipsem o masie jednostkowej 100 g
49 Krem ementalski 60% tłuszczu w suchej masie   6 kg
50 Krem Staropolski
51 Krem z koperkiem
52 Krem z papryką
53 Krem z pieczarką
54 Krem z szynką
Sery topione blok pakowane w osłonkę barierową w formie batonu zamkniętego klipsem o masie jednostkowej około 700 g
55 (a) Ser do pizzy 40% tłuszczu w s.m.   ok. 14 kg
Serek kremowy Classico pakowany w kubek z folii PP zamknięty platynką i zabezpieczony wieczkiem o masie 100 g
56 (b) Classico − serek kremowy 60% tłuszczu w s.m.   2,4 kg
Serek twarogowy topiony „Staropolski” pakowany w kubki PP zamknięte platynką i zabezpieczone wieczkiem o masie jednostkowej 100 g
57 (c) naturalny tłuszcz minimum 32% - 2,0 kg
58 (d) Ze szczypiorkiem